AHEF 5. Ace of MICE Etkinliğinde

              2014 yılından itibaren her yıl gerçekleştirilen ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines Kongre, Toplantı ve Etkinlik Sektörü Fuarı; yürüttüğü global iletişim kampanyası ile Türkiye MICE sektörünün bilinirliği ve algısının global anlamda arttırılması, profesyonel hosted buyer programıyla yeni müşteri ve pazarların kazanılması, fuar kapsamında gerçekleştirilen network ile sektörün kendi içerisinde birlik beraberliğinin ve motivasyonunun sağlanması, sektöre yönelik düzenlenen zirve, workshop, seminerler ile sektörümüzün kalite çıtasının yükseltilmesi maksadıyla düzenlenmektedir. 

                ACE of M.I.C.E. Awards; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda daha mükemmele ulaşma arzusu yaratmayı ve Türkiye MICE sektörünün bilinirliğini küresel ölçekte arttırmayı hedefleyen, sektörün Oscar töreni olan ilk ve tek organizasyondur. Bu kapsamda 5. ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines 21-23 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi-ICC'de düzenlenmiştir. 

                 Federasyonumuz, 5. Ace of MICE etkinliğine Husted Buyer kategorisinde davet edilmiştir. Bu davete AHEF Yönetim Kurulunu temsilen Basın Yayın ve İletişim Komisyonu Koordinatörü Dr. Kutbettin BAKIR icabet etmiştir. 3 gün süren organizayon süresince önceden belirlenmiş randevu takvimi çerçevesinde 30'dan fazla firma, otel, kongre merkezi ve turizm acentası yetkilileriyle görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Görüşmelerde federasyonumuz hakkında ön bilgilendirme yapıldıktan sonra yayın organlarımız için sponsorluk görüşmeleri de gerçekleştirilmiştir. İlerleyen süreçte ortak yol alınabilecek organizasyonlar için federasyonumuza katkısı olacak bir dizi görüşme yapılmış olup yeni bağlantılar sağlanarak AHEF'in bilinirliliği ve marka değerine katkı sunulmuştur.

PAYLAŞ: