AHEF YK SAHA GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR....

15 Nisan 2016 Cuma günü Edirne'de yaklaşık 11 ASM AHEF YK  tarafından  ziyaret edildi.ASEF(Aile Sağlığı Elemanları Federasyonu) Başkan Yardımcısı ve Edirne (EDASED) Başkanı Filiz Yetkinoğlu Birtane ,komisyon bölge sorumlusu Esin Ayfer ile beraber Aile Hekimleri  ve Aile Sağlığı çalışanı arkadaslar ile görüşüldü.
Sahadaki sorunlar,olası ücret düşmeleri konuşuldu.Planlanan HASAM lar ile  gerçek amacın ASMlerin şehir acil servisleri gibi kullanılması olduğu ifade edildi.
Dernek yk larınında il de tek tek asm leri gezerek bu konuda sahanın bilgilendirilmesi ve uygulama ortaya çıktığında oluşacak tepkinin organize edilerek top yekün yeni eylem planına hazırlanması gerektiği anlatıldı.
Cuma akşam Edirne' de düzenlenen toplantıda ve Cumartesi Kırklareli' ndeki kahvaltıda da AHEF Başkanı Gürsel Özer HASAM lar, genel durumumuz ve AHEKON'un önemi hakkında bilgi verdi.
Komisyonumuzca hazırlanan slayt bölge temsilcimiz Esin Ayfer tarafından sunuldu.
Her iki ilde de ulaştığımız meslektaşlarımızın ilgi ve memnuniyetleri bizi mutlu etti ..
Kırklareli Derneğimize organizasyonu yaptıklarında komisyonumuzca bir günlük AH'nin gelişim süreci ve dernek yönetimi hakkında eğitim verilmesi planlandı.

PAYLAŞ: