ASM Yaşam : Radyo Aseah Yayına Başlıyor

Radyo Aseah'ın, AHEF bünyesine katılmasının ardından verdiği ara, 6 Haziran Pazartesi günü, yeni yayın hayatıyla sona eriyor.

Asm Yaşam Medya Grubu çatısı altında, bundan böyle yayınlarına Asm Yaşam : Radyo Aseah adıyla devam edecek radyomuzun, yeni yayın dönemine dair ilk yayını ise saat 13.00'te. Bundan önce olduğu gibi, yine aseah.fm internet sitesinden ve mobil uygulamalarından dinlenebilecek.

AHEF'in sosyal medya hesaplarının yanı sıra, Asm Yaşam'ın da sosyal medya hesaplarıyla etkileşim içerisinde olacak yeni programlarımız sayesinde, yeni yayın dönemimizin çok daha interaktif geçmesi planlanmakta.

AHEF yönetim kurulu tarafından, daha güçlü bir federasyon için, güçlü bir medyaya sahip olunması gerektiğine karar verilmesinin ardından, Asm Yaşam Medya Grubu faaliyete geçti. 28 Mayıs'ta sizlerle buluşan Asm Yaşam Dergi'den sonra, medya grubunun bir diğer güçlü kolu Asm Yaşam Radyo'da 6 Haziran'dan itibaren sizlerle olacak.

Asm Yaşam : Radyo Aseah'ı www.aseah.fm adresinden dinleyebilir, www.facebook.com/asmyasam adresindeki sosyal medya hesabından da takip edebilirsiniz.

PAYLAŞ: