Her ASM'ye 1 İnternet Sitesi Proje Detayları ve Ön Talep Formu

Değerli meslektaşlarımız,

Daha önce duyurduğumuz gibi, hayata geçen AHEF'le Her Asm'ye 1 İnternet Sitesi projesi sona yaklaşıyor. Ön talep formu ile 500'ün üzerinde ASM'den gelen talepler ile birlikte, aynı zamanda birçok soru da alıyoruz. Bu açıklama metninde, birçok soru ile birlikte projemizin detaylarına da ulaşabilir, aynı zamanda, haber altında bulunan link ile siz de ön talep formunu doldurabilir ve sistem aktif olduğunda ilk kullananlardan biri olabilirsiniz.

PROJE DETAYLARI

  • Sınıf gözetmeksizin, talep eden her aile sağlığı merkezine internet sitesi açılacak.
  • Yayına alınacak internet sitelerinde, yönetici tarafından güncellenebilecek alanların yanı sıra, sistem tarafından sürekli güncellenecek bir bilgi bankası da bulunacak. Bu menüde, bakanlık tarafından yayınlanan ve hastaları ilgilendiren duyurular, gebe takibi, bebek izlemi, aşı takvimi, kanser taramaları gibi konularda, sürekli güncellenen makaleler yer alacak. Aynı zamanda sistem, sahadan gelen talepler doğrultusunda sürekli güncellenmeye devam edecek.
  • Sistemin size vereceği internet sitesi adresiniz asmyasam.com subdomainine sahip olacak. Örneğin sisteme giren Güneş 8 No'lu Aile Sağlığı Merkezinin internet sitesi adresi: gunes8nolu.asmyasam.com şeklinde olacak.
  • www.asmadiniz.com şeklinde, özel domain adresinizi kullanmak isterseniz, bu domaini sistemin size vereceği adrese yönlendirmeniz gerekecek. Kendinize ait bir alan adınız yoksa federasyonumuzun ilgili birimi size teknik destek verecek ve kendi alan adınıza sahip olmanızı sağlayacak.
  • Projeden yararlanabilmek için, aile sağlığı merkezindeki hekimlerin il derneklerine üye olması şartı aranacak. ASM'deki hekimlerin tamamı il derneğine üye değilse, bu merkezin, projeden yararlanabilmesi için, Asm Yaşam Dergi'ye 1 yıl abone olması gerekecek. Asm Yaşam Dergi, AHEF'in dergisidir ve ücretsizdir. Abone olan ASM'ler, yalnızca her ay kendilerine ulaşacak dergi için kargo bedelini, kargo firmasına öderler. Abonelik formuna ve detaylarına http://dergi.asmyasam.com adresinden ulaşabilirsiniz.
  • Her site, 10 adet e-postaya sahip olacak. doktoradi@asmyasam.com ve/veya doktoradi@asmadiniz.asmyasam.com mail adresleri size verilen panelden kolayca açılabilecek ve yönetebilecek.
  • Sistemler sınırsız aylık trafik ve web alanına sahip olacak.
  • Sitelerde online randevu modülü olacak, isteyen ASM bu modülü aktif edebilecek.

En kısa sürede faaliyete geçecek sistemin çalışmalarının aralıksız sürdüğünü bir kez daha tekrarlıyor, aşağıda yer alan forma görüşlerinizi de eklemenizi rica ediyor, saygılar sunuyorum.

AHEF Yönetim Kurulu Adına;
Dr. Hacı Yusuf Eryazğan
- Proje Koordinatörü

Proje faaliyete alındığında, hesabınızın açılması ve sizi bilgilendirmemiz için bu formu doldurabilirsiniz:
ÖN TALEP FORMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

PAYLAŞ: