BASIN AÇIKLAMASI

Basın Açıklaması............................................................................................................27.01.2018

Aziz Vatandaşlarımız;

Devletimiz, milletimiz ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Afrin' de sınırımızın hemen yanı başında konuşlanmaya çalışan terör odaklarına karşı canı pahasına mücadele vermektedir. 
Ülkemizin birliği, bütünlüğü, bizlerin huzur ve güvenliği için mücadele eden ordumuz ile ateş hattında görev yapan meslektaşlarımızı, sağlık çalışanlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyoruz.

Türk Milleti, geçmişten günümüze birlik ve beraberliği bozacak girişimleri her zaman bertaraf etmiştir. Ülkemizin bütünlüğü için tehdit oluşturan, vatandaşlarımıza yönelik bu akıl ve vicdan yoksunu terörü de milli birlik ve beraberlik ruhu ile yenecektir.

Zeytin Dalı Harekâtında şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, tüm halkımıza başsağlığı ve yaralı olanlara acil şifalar diliyoruz.

Bilinmelidir ki; Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu olarak her daim vatanımızın bütünlüğü ve birliğimiz için üzerimize düşen göreve hazırız. Destek ve dualarımızın kahraman Mehmetçiğimiz ile birlikte olduğunu hatırlatırız.

Ayrıca bu mücadeleyi değersizleştirmeye ve küçümseye çalışanlar ile bu mücadeleyi terörle mücadele dışında bir olaymış gibi göstermeye çalışan kim olursa olsun, Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu olarak esefle KINIYORUZ.

Tüm Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

AHEF YÖNETİM KURULU

PAYLAŞ: