AHEF CİMER BAŞVURUSU

        Değerli meslektaşım;
Yıllardır birçok defa sorunlarımızı yazılı ve sözlü olarak bürokratlara anlatmamıza rağmen, haklı taleplerimizi için herhangi bir iyileştirme yapılmamıştır.
Sizler demokratik sınırlar içerisinde mücadelede her zaman bizimle birlikte yürüdünüz teşekkür ederiz. Sadece son bir yılda birlikte 10 defa iş bıraktık, defalarca basına ve kamuoyuna yönelik bilgilendirme ve açıklamalarımızı yaptık. Haklarımıza ulaşıncaya kadar, aynı kararlılıkla mücadeleye devam edeceğiz.
Ancak geldiğimiz noktada artık aile sağlığı merkezleri kiralarını ödeyemez, temel giderleri karşılayamaz hale gelmiştir.
Hakedişlerimizdeki erime, sözleşme feshini kolaylaştıran, iş güvencemizi elimizden alan yaklaşım aile hekimliği sistemi içerisinde kalmayı artık cazip kılmamaktadır. Bunu bizler görüyoruz ancak sağlık bakanlığı görmemekte muhtemelen cumhurbaşkanına da iletilmemektedir.
Sayın cumhurbaşkanımıza yönelik ekteki metni online CİMER başvurusu yaparak -İSTEK- olarak iletmeniz bu süreçte en azından sesimizi kendisine duyuracaktır.
        Esenlikler dileriz.
                            AHEF Yönetim Kurulu

Doküman Listesi

Dosya Adı Boyut Oluşturma Tarihi Dosya Türü
1. CİMER METNİ 14,04 KB 26.07.2022 11:48:14 .docx
PAYLAŞ: