AHEF Yönetim Kurulu'ndan Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcılarına Ziyaret

11 Eylül 2024 tarihinde AHEF Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Türkü Yağmur NEHİR, Genel Sekreter Dr. Gökhan ERDOĞAN ve 2. Başkan Dr. Yavuz ALTINBAŞ ‘tan oluşan bir heyetle göreve yeni başlayan Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcıları Sayın Dr. Erdoğan KOCAYİĞİT, Sayın Uzm. Dr. Hamit Harun BAĞCI, Sayın Uzm. Dr. Erdoğan ÖZ, Sayın Dr. Köksal HAMZAOĞLU'nu Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü'nde ziyaret ederek, AHEF Yönetim Kurulu olarak kendileri ile tanışma ve hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. 
 
Görüşmemizde en önemli sorunlarımız olan "Sağlıkta Şiddet" ve "Raporlar" başta olmak üzere sorunlar ve çözüm önerilerimizi aktardık.
 
Daha iyi bir aile hekimliği için her zaman işbirliği yapma isteğimizi  ileterek iyi dileklerle görüşmemizi sonlandırdık. 
 
Genel Müdür Yardımcıları Sayın Dr. Erdoğan KOCAYİĞİT, Sayın Uzm. Dr. Hamit Harun BAĞCI, Sayın Uzm. Dr. Erdoğan ÖZ, Sayın Dr. Köksal HAMZAOĞLU'na samimi karşılaması, misafir perverliği ve sahada yaşadığımız sorunlara karşı çözüm odaklı yaklaşımları için teşekkür ederiz.
 
AHEF YÖNETİM KURULU

PAYLAŞ: