Ahef Komisyonlarından Kızılcahamam İzlenimleri

AHEF KOMİSYONLARINDA KIZILCAHAMAM SEMPOZYUMUNDAN İZLENİMLER!!!
 
İstanbul’da 26-27.12.2015 tarihleri arasında yapılan AHEF komisyonları toplantısına AHEF YK  başkanı Dr Gürsel Özer de katılmıştır. Başkan, sağlık bakanlığı tarafından Ankara Kızılcahamam’da 24-26.12.2015 tarihleri arasında düzenlenen sempozyumdaki görsel sunumunu ve izlenimlerini komisyon toplantılarına katılmış olan tüm üyelerle paylaşmıştır.
Dr. Özer konuşmasına başlarken; öncelikle katıldığı toplantının,  genel algının aksine çalıştay değil, bir sempozyum olduğunu vurgulamıştır. Kendisinin sempozyuma  bireysel olarak davet edilmiş olmasına rağmen, AHEF misyon ve vizyonunu temsilen katıldığını dile getirerek, görsel sunumunu da AHEF logosuyla yaptığını belirtmiştir.
AHEF YK Başkanı, bakanlık yetkililerinin, yapılan sempozyumun bir çözüm değil, görüş paylaşım toplantısı olduğunu vurguladıklarını belirtmiştir. Dr Özer, yaptığı sunumda; tüm Türkiye’deki aile hekimlerinin sürekli bir şeylere karşı çıkan ve işten kaçan bir ekip olmadıklarını, aksine birinci basamağın yükümlülüğü olagelen tüm görevleri bugüne dek başarıyla yerine getirdiklerini belirtmiştir. Bugüne kadar başarıları için takdir ve teşekkür belgeleriyle ödüllendirilen hekim camiasının şu anda üst üste cezalandırıldığını açıklamıştır.
Dr. Özer, sempozyumdaki sunum ve izlenimlerini paylaştıktan sonra; salonda bulunan tüm komisyon üyeleri AHEF YK’nın en başta aldığı tüm kararlara sahip çıkarak çalışmaya devam edeceklerini alkışlarla belirtmişlerdir. 

PAYLAŞ: