AHEF' ten üyelerine ücretsiz hukuki destek

Değerli Üye Derneklerimiz,

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) tarafından yürütülen ASM-TSM nöbetlerine gitmeme eylemimiz, ceza puanlarının artırılmasına rağmen bütün sendikaların desteğiyle devam etmektedir. Nöbetlere katılmayan dernek üyelerinize karşı ceza puanı işletilmesi durumunda, AHEF olarak her türlü hukuki desteği sağlayacağımızı ilan etmiştik. Gelinen süreçte AHEF’ e üye olan il derneklerinin üyelerine karşı nöbete katılmaması dolayısıyla ceza verilmesi durumunda, bu ceza puanlarını yargıya taşımakta kararlıyız. Bu nedenle üyeleriniz arasında ASM-TSM nöbetlerine katılmadığından dolayı ceza alanlar için AHEF Hukuk Bürosu tarafından ücretsiz hukuki destek sağlanacaktır.

ASM-TSM nöbetlerine katılmadığı için ceza alan üyeleriniz varsa, AHEF Hukuk Müşavirimiz Av. Arda AŞIK ‘ın ahef@ardaasik.com adresine veya 0 224 271 00 50 numaralı AHEF Hukuk Bürosu telefonuna, üyelerinizin başvurmaları durumunda, dava için gerekli olan belgeler ve şartlar kendilerine iletilecek olup, üyeleriniz için ceza puanlarının iptali davaları açılacaktır.

Dava açma suresi Valilik tarafından itiraz cevabının tebliğinden itibaren 60 gündür. Bu surenin aşılması halinde dava açma hakkı ortadan kalkmaktadır. Bu nedenle dava açmak isteyen üyelerimizin bu süreye dikkat etmeleri önemle rica olunur.

Bilgilerinize sunulur.

AHEF YÖNETİM KURULU
 
 

PAYLAŞ: