ARTIK RADYO ASEAH FM AHEF ÇATISI ALTINDA...

3 yıl önce aile hekimi Dr. Zafer Kalaycıoğlu tarafından kurulan ve ilk yayını Kastamonu civarlarından  yurdun dört bir yanına dağılan RADYO ASEAH FM; 8 Nisan 2016 itibariyle AHEF çatısı altında yerini almış bulunmaktadır. Bu süre zarfında RADYO ASEAH FM de, dostlarımızla birlikte pek çok acı tatlı günü paylaştık, yaşattık, yaydık. 8 Nisan, RADYO ASEAH FM'in AHEF bünyesine katılmasının yanı sıra, ASEAH TV ve ASEAH HABER oluşumlarının ilk temellerinin de atıldığı gün oldu. Bu vesileyle AHEF'in misyon ve vizyonuna uygun olarak, hem meslektaşlarımıza hem de halkımıza daha iyi ve güvenilir hizmet sunmak istiyoruz.
Bu bir başlangıçtır. Gün içerisinde Aile Hekimliği hakkında yayınlanacak birçok programa ve canlı yayına, her saat bizimle ilgili haberlerin verildiği profesyonel bir yapıya ön ayak olacaktır. Bu günden itibaren başlayan geçiş sürecinin sonunda radyomuzda yapılan her yayın sitemizin arşivinde yer alacak, böylece siz değerli dostlar, dilediği programı istediği gün ve saatte tekrar dinleyebilecektir. Özellikle mesleki sorunların konu edildiği programların kayıtları ulusal basın ile paylaşılacak ve sesimizi artık sadece kendimiz değil tüm yurt duyabilecektir. Canlı video yayınlarıyla kongrelerimiz izlenebilecek,  toplantılarımıza ve yayınlarımıza Aile Sağlığı Çalışanlarının aktif katılımları sağlanabilecektir. Elbette altyapı yatırımlarını bu hedeflerimiz doğrultusunda güncelleyip yeniden yapılandıracağız .
AHEF bünyesinde olan bir Aseah FM bunları kısa zamanda gerçekleştirecektir. Bu yeni döneme hep birlikte nefes vereceğiz. Radyomuzda başlatacağımız geçiş sürecinde bizlerle birlikte olarak katkı önerilerinizi lütfen paylaşın ki; bu oluşum sizlerle daha güçlü, daha doğru, daha etkili olarak daima ileri yol alsın. Bu süreç önce teknik, ardından da idari bir yapılanma gerektirmektedir. Teknik yapılanmanın hızlı ilerlemesi ve idari kararların sekteye uğramaması için, canlı yayınlarımıza bugün itibariyle kısa bir ara veriyoruz. Bizlerin olan bu radyo yine müzik yayınına devam edecek, fakat bir süre canlı yayın olmayacak. Bu sürenin sonunda saat başı haberleriyle, interaktif programlarıyla, yepyeni bir yayın akışıyla tekrar beraber olacağız.
Radyonun bugüne gelmesini sağlayan, yayınlarda emeği olan, burada edilen sohbetlere katılan, uzaktan izleyen, takip eden, bir kez olsun radyomuzu dinlemiş herkese teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Dr. Gürsel ÖZER Başkan- AHEF Yönetim Kurulu Adına
http://www.aseah.fm/

PAYLAŞ: