AHEF Seçimli Olağan Genel Kurul

Değerli Üye İl Derneklerimizin Başkan ve Yöneticileri,
Aile hekimlerinin büyük buluşması AHEF seçimli olağan genel kurulu için hazırlıklar başlamıştır. Genel kurulumuzun şenlik havasında ve bir düzen içerisinde yapılabilmesi için ön hazırlıklar gerekmektedir. Genel kurulumuz 15-16 Ekim 2015 tarihinde, çoğunluk sağlanamazsa 24-25 Ekim 2015 tarihlerinde Ankara’da yapılacaktır.

Genel Kurul yeri ve programı daha sonra açıklanacaktır. Tüzüğümüze göre üye il derneklerimiz delege listelerini en geç genel kuruldan 1 ay önce bildirmek zorundadır. Bu nedenle tüm üye il derneklerimizin güncel listelerini 15 Eylül 2015 tarihine kadar federasyonumuza bildirmek zorundadır. Hazırlıkların yapılabilmesi için iletişim bilgilerinin de federasyonumuza bildirilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan bildirimler dikkate alınmayacaktır.

Bildirim yapılmaması durumunda derneklerimizin en son bildirdiği liste kabul edilecektir. Üye il derneklerimizin genel kurul gündemine aldırmak istedikleri konuları da 15 Eylül 2015 tarihine kadar federasyonumuza bildirmeleri gerekmektedir. Hep beraber bir olmak için, birlik olmak için, gücümüze güç katmak için, daha iyi aile hekimliği için sizleri genel kurulumuza bekliyoruz.

Dr. Lütfi TİYEKLİ
AHEF Genel Sekreteri

PAYLAŞ: