AHEF 'den bir proje daha..... Kardeş Aile Sağlığı Merkezi Projesi...

Değerli Arkadaşlar,

 

7.Aile Hekimliği Kongresine Davet ettiğimiz, İngiltere'nin "Royal Collage of General Practitioners"  kurumunun uluslar arası ilişkilerinden sorumlu "Junior International Committee"(JIC) ile yapılan görüşmelerde, çeşitli konularda işbirliği yapma kararı karşılıklı olarak alınmıştı.

Bu bağlamda ilk ortak çalışmamızı "Kardeş ASM" projesi (Twinning) olarak belirledik. Türkiye ve İngiltere de belirlenen 3 ASM arasında işbirliğine dayanan bir ilişki oluşturmak bu projenin temel amacıdır. Türkiye de ki ASM lerin AHEF tarafından , İngiltere de ki  Aile Hekimliği Sağlık Merkezlerinin ise JIC tarafından  belirlenmesi yöntem olarak benimsenmiştir.

Aşağıda yer alan kriterler doğrultusunda "Kardeş ASM Projesine" başvurmak isteyen arkadaşlarımızın 09.12.2016 tarihine kadar ilgili belgeleri asistanahef@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.Konuyla ilgili sorularınızı yazılı olarak ugursanliturk@yahoo.com adresine sorabilirsiniz.

Saygıyla  Bilgilerinize Sunarız,

 

                                                               AHEF
                                              Uluslar Arası İlişkiler Komisyonu

Detaylar aşağıdadır:

BAŞVURU KRİTERLERİ

1.AHEF Çatısı altında  yer alan il derneklerinden birine üye olması

2..ASM den en az 1 kişinin iyi derecede ingilizce bilmesi

3. ASM de İngilizce bilen kişinin, ASM ve kendi hakkındaki bilgilendirmeyi (konum, birim sayısı, foto, bu işe gönüllü birim sayısı, geçmiş proje tecrübeleri vb)ve bu projede yer almaya gönüllü olduğu konusunu ingilizce olarak yapması

4.ASM de ingilizce bilmeyen hekimlerin başvuruyu ayrı ayrı türkçe olarak yapması

5.ASM deki birimlerin en az %80 ni bu projeye katılmaya istekli olması

6.Projeye dahil edilen ASM lerin, "Uluslararası İlişkiler Komisyonuna" haftalık raporlama yapmayı kabul etmesi(uluslararası komisyon gerekli gördüğü durumda bu süreyi değiştirebilecek)

7.Başvurular AHEF antetli word dokümanına yapılıp ıslak imzayla imzalandıktan sonra, tarayıcıdan geçirilerek   asistanahef@gmail.com  adresine gönderilecektir.

 

PAYLAŞ: