14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

Tüm dünyada ve Ülkemizde yaşanan  salgın ile hekimlerin ve sağlık çalışanlarının aslında hayatımız için ne kadar önemli olduğu bir kere daha hatırlandı. Yaşanan son salgında sağlık çalışanlarının emeklerini gören pek çok ülke unuttuğu ve yok saydığı sağlık çalışanını koruması gerektiğini hatırladı. Hasta memnuniyeti kadar çalışan memnuniyeti olması gerektiğini gördü. 
 
İnanıyorum ki bu kriz de biz hekimlerin ve sağlık çalışanlarının özverili çabası ile aşılacak. Belki bu uğurda çaba gösterirken hayatını kaybeden hekimler ve sağlık çalışanları da olacak. Dilerim daha zor şartlara girmeden,  güzel Ülkemde de hekimliğin önemi ve değeri hatırlanır ve hakettiğimiz mesleki itibarımız iade edilir. Sağlık çalışanına şiddet uygulayanlar en ağır şekilde cezalandırılır. Bundan sonra  sağlık ve şiddet kelimelerinin  bir arada kullanacağı olaylar yaşanmaz.  
 
Daha sağlıklı ve Hekimin haklarının tanındığı, çalışma koşullarında memnuniyetimizin arttığı ve özverili çalışmalarımızın değerinin bilindiği gerçek  tıp bayramlarımız olması dileğiyle..
 
14 Mart tıp bayramımız kutlu olsun.

PAYLAŞ: